"Fiecare copil merită o poveste" - la Grădiniţa Lăpuşel

02.03.2018

          Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Maramureş, în parteneriat cu Asociaţia OvidiuRo - Agenţia pentru Educaţie Timpurie, a organizat Caravana "Fiecare copil merită o poveste". Prin intermediul acesteia, preşcolarii din judeţ participă la activităţi în grădiniţe care îi ajută să descopere lumea fascinantă a cărților.
        O asemenea manifestare a avut loc la Grădinița din Lăpușel unde copiilor li s-a citit povestea "Omida mâncăcioasă" de Eric Carle. Povestea a fost citită copiilor de către domnul primar Pavel Octavian. Toți copiii participanți la atelierele de lectura au primit câte o carte pentru acasă.
          Interesant în acestă acțiune este faptul că, pe lângă copii, au fost invitați să participe și părinții acestora avându-se în vedere faptul că rolul părinților în educația copiilor este esențial. Și-au adus aportul la reușita manifestării doamnele: Veronica Oneț, directoarea Școlii Gimnaziale Recea, Mariana Seling, directoarea Grădiniței Step by Step Baia Mare, alături de educatoarele Petrici Denisia, Herman Dora și Suciu Gabriela.