Activiţăţi ale preşcolarilor şi şcolarilor noştri

 

Preșcolarii de la grupa combinata le la grădiniței Mocira coordonați de profesor învățământ preșcolar Suciu Gabriela și Szucs Claudia l-au comemorat pe marele poet Mihai Eminescu.

Astăzi, 15.01.2023, se împlinesc 173 de ani de la nașterea marelui nostru poet Mihai Eminescu care ne spunea prin a sa " Odă (în metru antic)" că "nu credeam să-nvăț a muri vreodată". Elevii noștri, alături de profesorii lor, nu au uitat să-i aducă un omagiu "geniului pustiu" - cântece, desene, poezii. Felicitări tuturor celor implicați!

În așteptarea Moșului, copiii școlii noastre au cântat colinde și au interpretat roluri din diverse scenete cu tematică de Crăciun. Au organizat chiar și un târg specific acestei sărbători, cu obiecte și dulciuri tradiționale. Felicitări elevilor și dascălilor pentru implicare, iar părinților, Consiliului Local și domnului primar pentru susținere.
...

Vineri 16.12.2023 s-a dat startul ediției a șaptea a Târgului de Crăciun din cadrul proiectului național de voluntariat și caritate " Petale-n vânt". Școala gimnazială Recea este una din cele 14 școli partenere, în care elevii noștri au creat obiecte handmade , creații proprii deosebite îndrumați de cadrele didactice ,care se vor regăsi în casele...

Săptămâna aceasta, elevii clasei a III-a din Săsar s-au bucurat de prezența în şcoala lor a unor oaspeți de la Şcoala "Dimitrie Cantemir" din Baia Mare, cu care s-au împrietenit repede şi s-au jucat cât de mult au putut.
Împreună cu doamnele lor învățătoare, Alina Thira şi Adriana Cristian, elevii celor două clase au desfăşurat activități comune...

Copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Săsar s-au distrat azi îmbinând activitățile de Halloween cu cele de toamnă "Sarbatoarea Dovleacului". Costumați în diferite personaje au defilat pe ringul de dans și au primit dulciuri. Profesori organizatori Ciurte Elena, Elischer Antoneta și Chendeș Voichița sprijiniți de părinți.

Dragi copii,
stimați părinți,
Bine ați revenit la gradinita după o vacanță binemeritată, ale cărei amintiri vă vor rămâne proaspete în memoria afectivă!
Clopoțelul vestește începutul unui nou an școlar!
Nu uitați că și gradinita este aceea care vă formează ca personalitate și vă deschide drumul în viață!
Vin zile frumoase care ne vor umple...

Felicitări elevei noastre și doamnei profesoare pentru rezultatele deosebite la Concursul National de matematică "Olimpiada Satelor din Romania".

Preșcolarii de la Grădinița Săsar Vamă au abordat în această săptămână tema: "Meserii îndrăgite de copii". Astfel, au avut ocazia să descopere prin intermediul activităților pe care le-au desfășurat din tainele meseriilor. Au vizitat cabinetul stomatologic White Teeth Dent din sat, iar alături de doamna dr. Cosma Alexandra au aflat ce înseamnă...