Activiţăţi ale preşcolarilor şi şcolarilor noştri

 

Comuniada

11.05.2022

Felicitări elevilor și dascălilor care i-au pregătit pentru rezultatele foarte bune obținute la concursul județean "Comuniada". Pentru eforturile lor atât copiii, cât și profesorii au fost răsplătiți cu diplome și bani.

Preșcolarii de la Grădinița Săsar Vamă au învățat săptămâna trecută despre albinuțe.
Albinele se numără printre cele mai fascinante și mai importante insecte pentru viața noastră, a tuturor.
Astfel, au avut ocazia să facă noi descoperiri prin intermediul activităților pe care le-au desfășurat alături de "albinuțele" harnice de la Apiland.
De...

"BUCURIA LECTURII - citim cu voce tare" (ianuarie 2022), Școala Gimnazială Recea, structura Săsar, prof. înv. primar Gavrilă Codruța. Scopul activității este de a descoperi bogăția cititului.

Preșcolarii și elevii ciclului primar și gimnazial, împreună cu profesorii lor, îl omagiază astăzi pe Mihai Eminescu, poetul nostru național. Copiii au cântat pe versuri ale poetului, au recitat, au desenat / colorat simboluri din textele lirice ale acestuia. În cadrul proiectului cu biblioteca din comună, elevii din ciclul primar din Săsar au...

Elevii claselor I și a II-a, de la Școala Gimnazială Recea, structura Lăpuș el, îndrumați de doamnele prof. înv. primar Viorica Avram și Irina Șomcutean au desfășurat o activitate de pictură în aer liber, cu tema "Amintirile vacanței". Copiii și-au exprimat emoțiile și trăirile prin expresivitate plastică cu ajutorul culorilor pe folie...

Dragă toamnă, minunată doamnă, noi cu drag îți dedicăm activitățile de început de an școlar! Cu bucuria revederii, după o lungă perioadă de online, am desfășurat interesante activități. Astfel, am făcut o drumeție pe malul râului Lăpuș, care trece prin apropierea școlii noastre, pe parcursul căreia am observat schimbările ce au loc în natură și...

Activitatea "Bucuria primăverii", (februarie-martie 2020)Școala Gimnazială Recea, structura Săsar, clasele: pregătitoare, a II-a și a IV-a, prof Hotca Marian, Gavrilă Codruța, Năsui Maria.

În pragul sărbătorilor de iarnă, colectivul clasei a III-a a Școlii gimnaziale Recea- strucutura Lăpușel, sub îndrumarea doamnei prof. înv. primar Boczor Claudia au vestit prin colinde și poezii Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.